Misdaadverslaggever Peter R. de Vries neergeschoten

Normal peter
Afbeelding: Wikimedia

Dinsdagavond 6 juli 2021 heeft een schietincident plaatsgevonden in de Lange Leidsedwarsstraat. Hierbij raakte de 64-jarige misdaadverslaggever Peter R. de Vries zwaargewond. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis en vecht daar momenteel voor zijn leven. Er zijn ondertussen drie verdachten aangehouden, onder wie mogelijk ook de schutter.

Rond 19.30 uur kwam de melding binnen dat iemand zou zijn neergeschoten op de Lange Leidsedwarsstraat. Ter plaatse bleek dit inderdaad het geval te zijn en werd duidelijk dat het zwaargewonde slachtoffer de bekende misdaadverslaggever betrof. Hij werd vervolgens direct met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie startte meteen een uitgebreide zoektocht naar de verdachte(n). Er werd onder andere een Burgernetmelding verspreid met het signalement van één verdachte: man, licht getinte huidskleur, klein, tenger postuur met een donkergroene jas en zwarte pet. Op basis van informatie van onder andere getuigen konden later drie verdachten worden aangehouden. Onder deze verdachten zit mogelijk de schutter en één van de verdachten voldeed ook aan het eerder verspreide signalement.

Dit artikel verscheen eerst op Mokum.nu

Adverteren op De Alblasserdammer vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op De Alblasserdammer en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Alblasserdam
17:42

18° C

Lichtbewolkt

1.79 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief